Secret Score hittade hem

Under 2021 var det 66 hästar som hittade nya hem genom vår Facebooksida. Det är mer än en häst i veckan. En av dem var Secret Score.

Image of Secret Score

Vi är så glada för alla som hittar till Life After Racing och hjälper oss göra skillnad för våra älskade travhästar ❤️ En av hästarna vi förmedlade var Secret Score som stod i träning hos Marcus Lindgren och som numera hör hemma hos Lindah Brobäck.

Secret föddes i USA 2015, är 162 cm i manken och har Muscle Yankee som pappa. I annonsen beskrevs han som en rejäl häst som skulle passa fint som ridhäst. ”Med hans fina lynne och breda rygg kommer han att kunna vara en perfekt dressyr- och/eller terränghäst. Han ligger oss varmt om hjärtat och det är verkligen en speciell häst. Han är väldigt klok och han kommer att behöva ett tryggt och varmt hem för att han ska må bra som pensionär”.

Och hos Lindah har han fått precis det. Ett tryggt hem.

”Jag vill bara skicka en hälsning och tacka för en fantastisk grupp! Fick syn på min häst Secret Score via er Facebook-sida. Jag hade letat häst ganska länge, men inte fattat tycke för någon. Men när han dök upp i mitt flöde var det solklart! Han är en pärla utan dess like. Oavsett om man är fem år eller lite äldre och vill ta ett pass på dressyrbanan – han är alltid snäll mot allt och alla. Går till och med emellan om två hästar inte är sams i hagen och säger till dem som är taskiga. Absolut världens snällaste. Alla kategorier.”